Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön híreinkről, új termékeinkről, akcióinkról, reklám ajánlatainkról. 

Vélemények

"A tervező pedig szuper, mindkét gyermekem (6 és 4) imádja, sőt a család felnőtt tagjai is a csodájára járnak. További sok sikert kívánunk!" 

                            Dóra

"Nagyon szeretik a gyerekek! :) Játékos formában, észrevétlenül tanulják az idő beosztását. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!! :)"

                               Judit

 

"Nagyon szeretik a fiúk! Nap mint nap rendezik, kérdezik, átbeszéljük. És nyomon követik! Szuper! Bírja a strapát mert a mágnesek sokszor esnek le :D"

                               Niki

 

"Rögtön kettőt is vettem, kisfiamnak es keresztfiamnak is, mert zseniális ötlet, ami nagyon jo fogodzot ad a gyerekeknek a napirendjuk kapcsán. Az ot csillag megy az ügyfélszolgálatnak is, mert extra gyorsan kiszallitottak es hihetetlen kedvesek is."

                              Erika

 

"Nagyon tetszik a lánykámnak, a termék minősége kifogástalan! Így legalább apa is látja, hogy mi a következő napi menetrend"

                              Szilvi

"A Jutalomtábla termék igényes, ugyanúgy, mint a tervező naptár. Gyerekek szeretik. Kár, hogy csak 3 nevelési témakör fér rá egyszerre, bár mi ezt azzal kompenzáljuk, hogy - annak megfelelően, ami éppen aktuális - változtatjuk a nevelési témaköröket."

                              T.Anna

"Autista kisfiamnak rendeltem a terméket, sok-sok egyedi kéréssel kiegészítve. Mindenben segítséget kaptam, minden igényem megoldásra került, és a végtermék csodálatos lett!!"

                              J.Judit

Fogyasztóbarátak vagyunk!

       

Webáruház készítés