Így kezdődött..

Főiskolás korom óta van határidő naplóm – szükségem volt egy kis segítségre észben tartani a suli, a munka, az elintéznivalók, a baráti találkozók kuszaságát. És a tennivalók egyre csak szaporodtak, főleg mióta megszületett két kislányom.

Tudjátok, mint a „Csak tudnám, hogy csinálja” című filmben a Sarah Jessica Parker által megformált Kate – aki kétgyermekes családanyaként, dolgozó nőként, családi ügyintézőként próbal zsonglőrködni az időbeosztással. Ugye, ismerős a helyzet?

A családi élet zökkenőmentes mindennapjaihoz elengedhetetlen a tervezés és szervezés, hogy az anyukák és apukák ne keveredjenek el az időbeosztás labirintusában (az ovis, iskolás ünnepek, rendezvények időpontjai, különórák, edzések, oltások, bevásárlások stb. időpontjait kell folyamatosan észben tartani).

De ahogy a lurkók egyre nagyobbak lesznek, ők is egyre jobban érdeklődnek az időbeosztás után, tudni szeretnék, hogy mikor jön már a Mikulás, mikor lesz végre bábszínház, vagy hogy mikor mehet végre újra balettre. Miért ne vehetnének részt akár a gyerekek is már a tervezés folyamatában? Arról nem is beszélve, hogy ha a gyerek maga előtt látja a napirendet, hetirendet, az egyfajta biztonságérzetet is ad neki. Innen jött a Képes Heti Tervező ötlete, amely a kicsi gyerekek szintjén segít eligazodni az időrendben, segít megalkotni a kicsik „naptárát”.

A többi termék ezek után már adta magát :)

Remélem másoknak is hasznosak lesznek termékeink. Jó tervezést, szervezést kívánunk!

"A szervezés az, amit azelőtt csinálsz, mielőtt csinálni kezdesz valamit, hogy amikor csinálod, ne zavarodj össze” (A.A. Milne?)

Webáruház készítés